Antaiji

Tempel van vrede

Steun Antaiji


Jouw bijdrage is welkom. Hoe kun je het klooster helpen?

Support Antaiji
De grootste bijdrage die je kunt leveren is je aan te melden voor een langdurig verblijf in het klooster en met lichaam en ziel actief deelnemen aan ons gemeenschapsleven. Het oponthoud in het klooster is kosteloos, maar er zijn wel andere voorwaarden aan verbonden, die niet iedereen kan vervullen. Meer informatie over hoe je op deze manier het klooster kunt steunen, kun je lezen op Oponthoud in het klooster.

Wat zijn de andere mogelijkheden om Antaiji te steunen?

Het is ook mogelijk om het klooster financieel middels giften te steunen. Antaiji heeft jaarlijks uitgaven in de grootte van 1.200.000 Yen tot 1.800.000 Yen (ong. 10.000 Euro). Dit omhelst alle kosten voor stroom, telefoon, benzine, aankoop en reparatie van materialen en landbouwwerktuigen, levensmiddelen die we niet zelf produceren kunnen (zoals suiker, zout, olie en veel kruiden), reparaties aan de gebouwen en betalingen aan de Soto-school. Deze kosten worden gedekt doordat we twee maal jaarlijks in Osaka en Kobe gaan bedelen en door de giften van onze bezoekers. Als je ook een bijdrage wilt leveren, maar niet de mogelijkheid hebt om naar Antaiji te komen, kun je ook een bijdrage naar eigen believen met Paypal overmaken. Met deze giften worden de bovengenoemde kosten betaald en indien mogelijk weggelegd voor de toekomstige, grotere reparaties aan het klooster.

Support Antaiji
Uw bijdrage kunt u hier leveren Dank u wel.

Wordt een vriend van Antaiji

De gebouwen van het klooster zijn door de hevige sneeuwval van de laatste dertig jaar deels zeer beschadigd. Als je ons wilt helpen de komende jaren gericht te sparen voor de grotere reparaties, is er de mogelijkheid een vriend van Antaiji te worden en aan het fonds deel te nemen. Vrienden van Antaiji dragen jaarlijks ong. 30.000 Yen (ca. 200 Euro) bij en we hopen op het 50ste sterftejaar van Sawaki Roshi in 2014 concrete plannen voor renovaties te kunnen maken. De vrienden van Antaiji worden ieder jaar over de actuele stand van het project en het fonds op de hoogte gehouden. Natuurlijk is de deelname aan het fonds vrienden van Antaiji geen voorwaarde voor een bezoek aan Antaiji en kan ook iedereen die er aan deel neemt elk moment er weer mee ophouden. Mocht je geïnteresseerd zijn om een vriend van Antaiji te worden, dan kun je een E-mail sturen. Ook is het mogelijk om met Paypal direct de jaarlijkse bijdrage te storten.

Eenmalige bijdrage voor het fonds Vrienden van Antaiji .

Voor vrienden van Antaiji is er ook de mogelijkheid om een machtiging tot automatische afschrijving bij Paypal af te geven. Meer informatie kun je hier vinden.

Belangrijk:

Voel je a.u.b. niet verplicht om meer te doen dan in je mogelijkheden ligt. Als je niet in de gelegenheid bent om langdurig te verblijven in ons klooster en als je ook geen financiële bijdrage kunt leveren, zijn wij je toch dankbaar voor je morele ondersteuning. Als je de teksten op deze homepage leest en zen in je dagelijkse leven beoefent, dan is dat ook een grootse bijdrage, want dan neem je in gedachten deel aan onze gemeenschap. Dankjewel dat je erbij bent, op geheel jouw eigen wijze!


Switch to Japanese Switch to German Switch to Spanish Switch to French Switch to English Switch to Italian Switch to Polish Switch to Russian